VIITORUL. ACUM.

Ce-ar fi dacă ar exista o soluție de a face clădirile noi, dar și pe cele vechi, mai sănătoase pentru oameni și planetă? Mai eficiente energetic și, în același timp, cu aer mai bun.
Introducem AirSolaris — viitorul încălzirii și ventilării clădirilor.

Oportunitatea zilei de mâine de a trăi confortabil și sănătos este disponibilă astăzi cu AirSolaris. Aerul cald și proaspăt reduce acumularea de contaminanți aerieni, cum ar fi monoxidul de carbon și germeni, ce pot provoca boli. De asemenea, acesta previne concentrația mare de dioxid de carbon, care reduce din atenție și afectează productivitatea.
Aerul cald și uscat absoarbe umiditatea care poate provoca: mucegaiuri toxice care cresc pe lemn, gresie, faianță și alte materiale, atunci când umezeala se adună; apariția ruginei sau a altor daune materiale. În plus, protejându-ți proprietatea, AirSolaris contribuie la creșterea valorii imobilului.
Încălzirea clădirilor cu gaz, energie electrică sau biocombustibili este scumpă. Aerisește încăperea fără a pierde energie prin geamuri deschise. Economisește 15-35% din factura pentru încălzire, an după an, utilizând 1 m2 de AirSolaris pentru fiecare 20 m2 de încăpere izolată termic. Mai mult decât atât, vei reduce cheltuielile de sănătate (și veniturile pierdute) cauzate de zilele de concediu medical.
Colectoarele AirSolaris sunt fabricate din cele mai bune materiale din Europa, testate în conformitate cu standarde exigente de sănătate și performanță. Absorbere solare, filtre de aer și izolație din Germania, sticlă solară din Austria, silicon ecologic din Elveția, plută naturală, fără adezivi, din Italia.
Încălzire cu energie 100% regenerabilă: unul dintre pașii-cheie pentru o amprentă de carbon mai mică. Clădirile utilizează 40% din energie și determină peste 30% din emisiile de CO2. Iar 17% din potențialul european de reducere a emisiilor de carbon se bazează pe modernizarea clădirilor existente cu tehnologii ecologice moderne precum AirSolaris.

AirSolaris: Climat Interior Îmbunătățit + Economii de Energie

din timp îl petrecem în interior

Calitatea aerului — esențială pentru sănătate.

din energia consumată acasă...

…este pentru încălzire (în Europa).

mai eficient decât panourile PV

Nu-ți irosi potențialul solar.

peste temperatura de afară

Aer proaspăt cald. Chiar și iarna.

Cum funcționează

A. AERUL PROASPĂT PĂTRUNDE.
Ventilatorul receptiv la temperatură absoarbe aerul proaspăt de afară în colectorul AirSolaris printr-un filtru lavabil de categoria G4 (ilustrat).
B. SOARELE ÎNCĂLZEȘTE METALUL.
Metalul negru acoperit cu un strat special de absorbție captează energia solară.
C. METALUL ÎNCĂLZEȘTE AERUL.
Designul „termo-optic” unic al colectorului EnergySolaris permite transferul eficient de căldură de la metal la aer.

Contactează-ne