Vacanță la Milano?

Vacanță la Milano?
31
Jul

 

Solar_Slow_Cooking_Moldova_Pavilion_Ro_v2

Vacanță la Milano?

EnergySolaris vă propune o experiență inedită. Veniți să susțineți țara la Expo Milano 2015 și să descoperiți AirSolaris, produs fabricat în Moldova.

În zilele de 31 iulie, 1 și 4 august, în Pavilionul Republicii Moldova, vom face o prezentare a gătitului lent, una dintre cele 4 opțiuni oferite de sistemul AirSolaris.

Format dintr-un colector solar de ultimă generație, cu un randament mai mare decât al panourilor fotovoltaice, AirSolaris captează razele solare, încălzește aerul proaspăt de afară și îl direcționează, printr-un tub, în casă. Aici, aerul ajunge într-un cuptor exclusiv, meșterit manual. Capitonat cu plută italiană 100% naturală, prelucrată cu un strat antibacterial protector, cuptorul AirSolaris reține căldura în interior și o distribuie uniform.

Vara, acest cuptor oferă posibilitățile unui aparat sous-vide destinat pentru slow cooking — un trend tot mai popular în lume de preparare a mâncării, în special a cărnii și peștelui, la temperatură mică, timp de câteva ore. Ca rezultat, acestea își păstrează calitățile nutritive, gustul fin și textura tandră. Slow cooking-ul sau gătitul lent este, mai ales, pe placul amatorilor de steak medium rare și este pe larg utilizat în gastronomia restaurantelor de elită. Spre deosebire de carnea gătită pe tigaie sau la grătar, cea preparată lent are o culoare uniformă pe interior, iar crusta exterioară este cu mult mai subțire, ceea ce asigură un gust deosebit.

La fel, în cuptorul AirSolaris, ca și în aparatul sous-vide, pot fi preparate legume. Gătite lent, acestea își păstrează vitaminele și sunt cu mult mai savuroase decât cele gătite la abur.

Apropo, fiecare cuptor AirSolaris include gratis rafturile, tăvile pentru gătit și vase de ceramică. Iar toți cei care participă la concursul lansat de EnergySolaris pot deveni posesori ai unui sistem “aer solar” 4-în-1 și se pot bucura de posibilitățile sale chiar la ei acasă. Gratis.

Iar aceasta înseamnă:

  • facturi mai mici la încălzire, în perioada rece a anului
  • gătit lent și uscare de fructe, în perioada caldă
  • și ventilare controlată a casei pentru a uita ce înseamnă igrasie și ferestre deschise când e frig
  • toate — cu energie solară.

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs e să dați “Like” la pagina de Facebook a Energy Solaris și să completați formularul de pe site-ul nostru. Baftă!

 

 

Leave A Reply